Врата с чип за заключване

Съвременните технологии за защитата на Вашата собственост се развиват с всяка минута. Приоритетните нужди на хората от сигурност и комфорт, превръщат този отрасъл в един от най-бързо напредващите сектори.

Пазарът предлага много решения за входни врати с чип карти, но какво представлява входната врата, без надеждна ключалка. Не е трудно да си отговорим на този въпрос, имайки предвид нарастващата престъпност и изобретателността на недоброжелателните крадци.

Врата с електронното заключване с чип е добро решение, което има своите верни последователи и положителни клиентски оценки. Сигурност и лесна експлоатация в едно.

Познаваемостта на електронното заключване с чип е висока. Първите клиенти на услугата и устройството бяха офисите, където на всеки служител беше осигурен персонален чип за достъп до работното място. Този чип има две основни функции – безпроблемно влизане и излизане и контрол на достъпа на служителя в работно време. Информацията за всяко влизане и излизане е достъпна и напълно отговаряща на действителността.

Отключващите устройствата за входни врати с чип карти бързо си проправиха път и към частните домове и входове на жилищни кооперации. Тяхната надеждност бе оценена от всички потребители и все по-често пред входа на дадена кооперация, ще видите жителите й въоръжени с тези малки устройства в ръка.

Животът на подобни входни врати с чип карти е дълъг и в това се крие неговата рентабилност. Първоначалната инвестиция се изплаща бързо, а сигурността, която осигуряват е неизмерима в пари.

Монтажът на подобна система се извършва от професионалист. Той ще постави вашата нова заключваща система за врата с чип за броени часове. Ще проведе кратко обучение на всички ползватели на услугата и ще отговори на възникнали въпроси по експлоатацията.

Техническите параметри на електронното заключване с чип дават отговор на част от клиентските въпроси. Един от тях е свързан с това, колко дълго може да се използва системата на входните врати с чип карти?

Поради липсата на триещи механизми, на практика периода за експлоатация е много дълъг. Повредени, откраднати или загубени чипове се подменят и въвеждат отново, така че всяка житейска ситуация, да не възпрепятства работата на системата.

Чиповете могат да бъдат контактни и безконтактни. Цените им не се различават драстично. Количествата нужни за цялата кооперация се заплащат на бройка, с предварителна заявка към доставчика на услугата. Във всеки един момент могат да бъдат поръчани допълнителни чипове, както и да бъдат премахнати конкретни чипове от системата за достъп. Тази ситуация е честа при голямо количество наематели в дадена кооперация, които не са с дългосрочен ангажимент към жилището, което населяват.

Да поговорим за самата защита на входните врати с чип карти. Високотехнологичните врати със заключване с електронен чип са предпазени от всякаква форма на вандализъм. Те осигуряват 100% сигурност за всички живущи в кооперацията. Притежават защита срещу електрошок и механично приложена сила.

Четецът е защитен и дори и някой крадец да се опита да го повреди с прилагане на сила, вратата няма да се отвори. Сигурността е на първо място. Усещането за комфорт и надеждност са най-важни, може да се доверите напълно на електронната система за заключване с чип и да бъдете спокойни за близките си и за своето имущество.