Имоти в София с топ цена, но и на топ локация

Дали е възможно това, и как едно жилище придобива статут на луксозно? Какво може да ви предложи? Какво евентуално бихте променили или просто е възможно да намерите мечтания дом, без да трябва да правите грандиозни козметични промени в него!? Отговорът на тези си въпроси, може да намерите в сайтовете за продажба на недвижими имоти, където пребогато портфолио от имоти в столицата ви очаква. Можете да филтрирате търсенето си по квартали, по видове имоти, цени, площ на жилището, спални и въобще всички важни критерии.

В интернет пространството може да потърсите за имотен консултант, специализиран в луксозни имоти предимно, за корпоративни имоти и предлагащ изключително рентабилни услуги в тази насока. Тук ще получите личен имотен консултант, индивидуално отношение, гаранции за надеждност на сделките и най-вече топ жилище на топ локация.

Имоти в София – що е то луксозно жилище, топ локация и индивидуално отношение?

Комплекса от критерии определящи едно жилище, като луксозно са няколко.

Локация и инфраструктура

Те засягат местоположението на къщата или апартамента, цялостната инфраструктура на района, възможностите за ползване на градски транспорт, за пътуване, за обучение, работа, забавление и други.

Обзавеждане и довършителни ремонти

От друга страна лукс жилищата притежават определени екстри, като гледка отвисоко, живописен екстериор, индивидуален интериор, модерни мебели. Важни са и добавки като сауни, СПА, винарски изби, открити или закрити градини и въобще ясни белези за уют и комфорт в домът. Практичните собственици обръщат внимание на качеството на дограмата, вида на отоплението, интериорните врати, сигурността на жилището. Най-претенциозните търсят допълнителна сигурност чрез постоянно видеонаблюдение или жива охрана на комплекса от затворен тип. В дългосрочен план е важно къщата, апартамента или мезонета да има максимално висока енергийна ефективност, което в дългосрочен план се отплаща. Така наречените пасивни къщи имат минимален разход за отопление през зимата, благодарение на новото поколение инверторни климатици, термо помпи, качествена дограма с троен стъклопакет, външна и вътрешна топлоизолация, добро проектиране на изложението и огряването на Слънцето и още много фактори. Всички те допринасят за комфорта в дома и чрез тях спокойно може да наречем един дом наистина луксозен.

Топ локацията не е единственият индикатор за луксозни имоти в София, но пък на 50% е критерии за това. Апетитните лукс имоти в столицата се намират на места, като Оборище и Докторската градина, в Лозенец, Бояна, Драгалевци, Изток и редица други топ централни локации. За да намерите вашият идеален луксозен апартамент или лукс къща най-важното е да намерите имотен консултант, които ви предлага персонално отношение и разглежда критериите ви за дом, като едно цяло.

Не бива да правите компромис с изискванията си, всичко може да бъде намерено в столицата – стига да сте избрали правилните хора, които да ви го предложат! Ако търсите имоти в София, които никои друг не може да ви предложи. Имоти с луксозен характер, на топ места, с уникален почерк в дизайна – мястото е в някоя бутикова брокерска агенция за имоти! Потърсете ги още днес, ако желаете да купите имота на своите мечти!